Verdii AS er sertifisert
Visma-forhandler, med kontor i 
Stryn, Ørsta og Bergen. 

Vi tilbyr rådgivning, installasjon, 
opplæring og support.

Visma Certified Partner:

Visma Certified Partner - Sertifisert Visma-forhandler i Stryn, Ålesund, Ørsta og Bergen
Visma AutoPay
 
Helautomatisk betalingsformidling  

AutoPay er en elektronisk betalingsløsning, der datastrømmen fra alle inn- og utbetalinger går helt uten manuell behandling. Du slipper å forholde deg til flere forskjellige bankløsninger og bruker vesentlig  mindre tid på remittering og OCR-innbetaling. Tiden du frigjør vil komme både byrået og dine klienter til gode.  

AutoPay gjør hverdagen enklere  

Den helautomatiske betalingstjenesten AutoPay tar hånd om alle inn- og utbetalnger for et ubegrenset antall klienter. Tradisjonell betalingsformidling er ofte tidkrevende, men med AutoPay vil tidsbesparelsene være betydelige. Alle betalingsdata blir overført via en sikker og kryptert forbindelse til og fra BBS, uten manuelle operasjoner. Det forenkler og gir stor merverdi.


Økt effektivitet og lønnsomhet 

AutoPay er en tilleggstjeneste for alle kunder av økonomistyringssystemene Visma Business og Visma Business Regnskapsbyrå. Løsningen bidrar til økt effektivitet og lønnsomhet, og gjør det helt naturlig for regnskapsbyråene å tilby elektronisk betalingsformidling til alle sine klienter.

Med AutoPay sendes alle betalingsdata automatisk mellom økonomisystemet og BBS, uansett om systemet er installer på en lokal server, på en enkeltstående PC, eller på et datakraftverk. BBS foretar deretter betaling mot de enkelte bankene. All returdata knyttet til remittering og OCR sendes automatisk til den enkelte AutoPay-abonnent, og oppdateres deretter automatisk i økonomisystemet.  

AutoPay gir store fordeler både for regnskapsbyrå og vanlige bedrifter. Du forholder deg kun til èn betalingstjeneste og slipper dermed å horholde deg til ulike banker og
betalingssystemer.  


5 gode grunner  

- Automatiserte rutiner
- Frigjør tid 
- Høy grad av sikkerhet 
- Tilpasset alle norske banker
- Ideelt både for enkeltbedrifter og regnskapsbyråvirksomhet  
 
 
 

Vi hører gjerne fra deg 
Vil du vite mer om hva Visma AutoPay kan gjøre for deg og din bedrift? Send en e-post til post@verdii.no i dag, eller ring din lokale avdeling for en uforpliktende samtale.

Ørsta: 901 98 544 / 90776635
Stryn: 57 87 27 70
Ålesund: 70 15 20 00
Bergen: 55 90 71 00