Verdii AS er sertifisert
Visma-forhandler, med kontor i 
Stryn, Ørsta og Bergen. 

Vi tilbyr rådgivning, installasjon, 
opplæring og support.

Visma Certified Partner:

Visma Certified Partner - Sertifisert Visma-forhandler i Stryn, Ålesund, Ørsta og Bergen
Visma Business
 
Komplett, avansert og brukervennlig
Visma Business er et komplett, avansert og brukervennlig økonomisystem, og brukes blant annet av de lendende regnskapsbyråene. Systemet har omfattende funksjoner for effektiv styring av hovedbok, reskontro og anleggsmidler. 

Gir deg oversikt
Visma Business effektiviserer logistikkprosessene mellom virksomheten, leverandører og kunder. Mulighetene for skreddersøm tilfredsstiller krevende kunder med komplisert logistikk. Logistikkfunksjonaliteten hjelper deg å holde orden i varehyllene og gir deg kontroll over alle bevegelser på lagerbeholdningen. 

Løsningen gjør det lett å få et tydelig driftsbilde på tvers av funksjonene i selskapet. Systemet har en rekke standard rapporter som følger med. Elektronisk bilagshåndtering effektiviserer rutiner for dokumentadministrasjon, attestering, arkivering og gjenfinning av bilag. Dette gir full kontroll i et oversiktlig arbeidsmiljø.

Forenkler oppgaver
Bankhåndteringsfunksjonene i Visma Business forenkler oppgavene knyttet til bankavstemming, OCR-innbetaling, innbetalinger uten KID, AvtaleGiro og remittering. Ved å ta i bruk løsningen AutoPay går datastrømmen fra alle inn- og utbetalinger helt uten manuell behandling.

Vi hører gjerne fra deg 
Vil du vite mer om hva Visma Business kan gjøre for deg og din bedrift? Send en e-post til post@verdii.no i dag, eller ring din lokale avdeling for en uforpliktende samtale.

Ørsta: 901 98 544 / 90776635
Stryn: 57 87 27 70
Ålesund: 70 15 20 00
Bergen: 55 90 71 00