Verdii AS er sertifisert
Visma-forhandler, med kontor i 
Stryn, Ørsta og Bergen. 

Vi tilbyr rådgivning, installasjon, 
opplæring og support.

Visma Certified Partner:

Visma Certified Partner - Sertifisert Visma-forhandler i Stryn, Ålesund, Ørsta og Bergen
Visma.net Financials
Øk lønnsomheten med skyteknologi
Frigjør tid og ressurser med et nettbasert økonomisystem, slik at du kan konsentrere deg om det viktigste: Å utvikle og skape verdier for din bedrift. 

Visma.net Financials er et smidig og fremtidsrettet økonomisystem som er brukervennlig, skalerbart og alltid oppdatert. Det er også kompatibelt med logistikksystemet Visma.net Logistics, slik at det er mulig å få et komplett ERP-system i skyen. Sammen kan disse systemene dekke bedriftens behov for både finansstyring og logistikk, samt rapportering og analyse. Siden systemet alltid er oppdatert med sanntidsdata får du bedre innsikt i virksomhetens tilstand, og kan være sikker på at beslutningsgrunnlaget er riktig til enhver tid.

Visma.net ERP: Visma.net Financials og Visma.net Logistics

Alltid tilgjengelig
Få enkel tilgang på systemene dere bruker i jobbsammenheng når - og hvor som helst. Smarttelefonen har endret måten vi jobber på, og i Visma.net bidrar alle ansatte med datafangst til regnskap og lønn. Det frigir tid for økonomiavdelingen.

Visma.Net Financials - Nettbasert økonomisystem

Brukervennlig
Det fleksible og intuitive designet tilpasser seg virksomhetens krav. Opprett dashboards og rapporter med dypere analyse. Involver alle ansatte ved å gi tilgang til systemet basert på roller og behov. 

Tilpasset ditt behov
Visma.net Financials er en fremtidsrettet løsning som kan skreddersys og imøtekomme virksomhetens behov over lang tid. Den kan integreres med bedriftens eksisterende IT-systemer, og kombineres med andre løsninger fra Visma. Det er også mulig å skalere opp eller ned etter bedriftens størrelse og antall ansatte.

Vi hører gjerne fra deg 
Vil du vite mer om hva Visma.net Financials kan gjøre for deg og din bedrift? Send en e-post til post@verdii.no i dag, eller ring din lokale avdeling for en uforpliktende samtale.

Ørsta: 901 98 544 / 90776635
Stryn: 57 87 27 70
Ålesund: 70 15 20 00
Bergen: 55 90 71 00  


Verdii AS er sertifisert
Visma-forhandler, med kontor i 
Stryn, Ørsta og Bergen. 

Vi tilbyr rådgivning, installasjon, 
opplæring og support.

Visma Certified Partner:

Visma Certified Partner - Sertifisert Visma-forhandler i Stryn, Ålesund, Ørsta og Bergen
Effektiviserer faktureringen med EHF-faktura
Er fakturapønsjing en "elefant i rommet" hos din bedrift?
Du har kanskje fått med deg at vi kaller oppgaver som kunne vært digitalisert og forenklet for "elefanten i rommet". Dette er oppgaver som bedriften er klar over, men av en eller annen grunn snakkes det ikke om forbedringspotensialet som finnes der.

Det er sikkert ingen overraskelse for deg at elefanten i rommet elsker fakturapønsjing. Men lønnsavdelingen er kanskje lei av å måtte bruke tiden sin på lange KID-nummer og andre tidkrevende prosesser. Ved å ta i bruk Visma.net AutoInvoice, kan ansatte bruke tiden sin mer hensiktsmessig, og samtidig gjøre bedriften mer lønnsom ved verdifulle besparelser.


Finn ut hvor mye din bedrift kan spare ved å teste Vismas sparekalkulator for elektronisk faktura.

Vil du vite mer om hva Visma.net AutoInvoice eller Visma.net ERP kan gjøre for din bedrift? Ta kontakt for kostnadsfri konsultasjon og demo! 

Send en e-post til post@verdii.no, eller ring din lokalavdeling:
Ørsta: 901 98 544 / 90776635
Stryn: 57 87 27 70
Ålesund: 70 15 20 00
Bergen: 55 90 71 00